vineri, 5 martie 2010

Lirica scatofil-erotica!

Va anuntam cu bucurie ca lirica scatofil-erotica s-a dezvoltat mult in Romania. Un reprezentant de frunte al acestei directii este domnul Mihail Galatanu, membru al USR si laureat al mai multor premii nationale de poezie. Iata cateva mostre frumos mirositoare:

„Caca-m-as pe mine pe strada, ce tate ai, fa Patrie,/O noapte cu tine, Patrie, si apoi sa mor!/Intre tatele tale, fa Patrie, fa Fefeleago, vreau sa ejaculez/Gafaie si tu un pic, fa Patrie, ca sa ma exciti,/Da-ti si tu Tricoloru jos de pe tine/Sa-ti ginim bulanele goale/Ha?

Asa e mai bine?/Sau vrei sa ti-o bag mai adanc?/O, Patrie, ce unsa intra in tine!/Ah, Patrie!, ah!…Aaah!…Aaaaaah!…Iuuuuh!/ Mai da un pic din cur, fa Patrie! Vreau sa simt gaoaza ta dulce!/Fa Patrie, mai ridica un pic fusta/Ah ce cur ai/ Fa Patrie, ai un cur ca un magnet! /Ce dinti ai cu care mi-ai musca si coaiele, fa Patrie, cand esti in calduri! Esti curva, ai pizdulice la spate, mai spre fund, ca tataroaicele!”(Mihail Galatanu-O noapte cu tine si apoi sa mor)

„Ce bani buni ai facut tu, fa Patrie,/Cu turcaleti, cu arabi, cu libaneji si curji, /in boschete sau direct din picioare/Toti stiu ca esti meseriasa cand dai din bucile tale, fa Patrie,/Ale tale sunt paraiasele de sperma care-ti curg printre sani,/ Ale tale izvoarele de fecale!/Ce frumoasa esti tu, fa Patrie si cum ne lasi sa ti-o bagam toti intre picioare,/Stai si tu la noi macar o data, fa Patrie, sa ne dam si noi drumul in tine!/Ce sfinctere si ce rozeta ai, fa Patrie,/Nimeni nu da asa de bine din cur ca tine?…”(Mihail Galatanu-O noapte cu Patria)

„La urina lor fierbinte sedzum si plansem/La pulpa lor plina de par si la sudoarea lor cu gust de maces/Visez urina lor fierbinte/Io sunt pastorul intristat care priveste la tatele lor de artemis/Simt himenul lor vibrand”(Mihail Galatanu-La urina lor fierbinte sedzum si plansem)

„Am coaiele doldora de samanta/si as vrea s-o ejaculez pe vaile tale, Patria mea/ Caca-m-as in poienile tale, Patrie,/Pisa-m-as pe toate cuvintele mari pe care lumea le rosteste pentru tine, Patrie!” (Mihail Galatanu – Am coaiele doldora de samanta) sau:

„Nici o alta Patrie nu e ca tine/Nici o alta Patrie nu are curisorul tau zemos/ Nici bucile tale asa rotunde ca tine/Cum coiesti tu coitul, fa Patrie,/Dar ai imbatranit/Nu se mai uita nimeni la tine,/Se vede sancrul printre sifilisurile tale/Lasa-ne sa te scuipam,/Doar-doar ne-o trece greata de tine, Patrie” !” (Mihail Galatanu – Nici o patrie)

„Pasarica, fa, cat cantareste si cat pretuieste curul tau?/Pe ce piata iti vinzi flocii tai nabadaiosi pe care, oh, intreaga zi si intreaga noapte as sta sa-i miros?…”(Mihail Galatanu-Te-as tunde incet cu un foarfece)

„Caca-m-as pe mine, ce tate are gagica asta/Care se tremura mahmure/Caca-m-as pe mine ce misto e pasarica ei/ Si pasarica si fofloancele lor si fofoloanca pizdulicii lor!” (Mihail Galatanu-Ma ia pe dinainte gura lor)

„Imi scriu numele pe toate femeile care trec pe strada/Pizdele mamelor lor de iele, caca-m-as in lift, ce misto sunt toate/si eu le-as bea din anus/Sa n-arunce cineva cu bombe artizanale/In anusul lor fasnet/sa nu cada grenade in incinta gaoazei ei dulci si sa faca 13-15 intre flocii ei” (Mihail Galatanu -O, cand trece ea pe strada)

„Noi fericiti iti lingem vaile noadei, saua curului/Ca avem mai multe limbi/Care te asalteaza/Iti penetram vaginul, iti bagam capul in uter/Si strigam sa auzim ecoul” /”(Mihail Galatanu -Nenea Incendiul)

„Chicotim. Ridicam fusta tuturor gagicilor care trec./Textul pulseaza fierbine bine incaput in chilotel/Acolo intre picioarele lor/Ce pronuntie labiala are abdomenul lor…hic!…hic!…hic!… bag-o mai adanc!…bag-o mai tare!…mai repede!…” (Mihail Galatanu -Femme menage)

Receptarea critica a lui Mihail Galatanu este deosebit de buna:

Dl Alex Stefanescu scrie:“Poetul Mihail Galatanu poate fi considerat un Paganini al poeziei. Poemele sale vor ajunge cu siguranta in manualele scolare”(Alex Stefanescu, Istoria Literaturii Romane Contemporane, capitolul Mihail Galatanu, pg. 941).

Poetul Mihai GALATANU impresioneaza printr-o virtuozitate care pare a fi pus la contributie cu maximum de profit cateva zone ale liricii. Galatanu poseda un mecanism creator foarte complex, un dar prodigios al naturii in similitudine cu mirabilele inzestrari precoce ale muzicienilor. De la Nicolae Labis nu am mai asistat la o asemenea tasnire de talent. Lirica lui Mihail Galtanu este ca un jet de plasma, strabate tot, dizolva convenientele.” (Gheorghe Grigurcu-Un gheizer liric, revista ROMANIA LITERARA din 29 decembrie 1988)

Acestui Mihail Galatanu care a „dezvirginat” limba romana se cuvine sa-i recunoastem doua calitati: o expresivitate pe care nu am mai intalnit-o de la Jurnalul de sex al lui Geo Bogza si o vitalitate menita a detabuiza limba. Bardul nostru are discursul fierbinte, lasciv. Salutam robustul si minunatul lui talent” (Gheorghe Grigurcu, prefata la volumul ROMANIA CU PROSTII a lui Mihail GALATANU, Editura VINEA 2002)

Mihail Galatanu este un Ariel minunat al unei lumi care se invecheste. Poezia lui este de o tehnica impecabila”(Iolanda Malamen) si „Mihail Galatanu este un poet valoros si extraordinar a carui lectura m-a fericit de departe” (Eugenia Taralunga).

Niciun comentariu: