luni, 13 octombrie 2008

Legalizarea scatofiliei!

Astazi, dupa lungi dezbateri asupra noului decret de lege privind scatofilismul din Romania, dupa o sesiune de votare in care peste 70 % din voturi au fost pro, restul au fost abtineri, din care peste 99% absente, s-a adoptat noul proiect de lege privind acest obicei intalnit destul de des pe intregul teritoriu al tarii. Acest nou proiect de lege urmareste legalizarea anumitor obiceiuri de natura scatofila.

"Latura scatofila de natura balcanica este foarte cunoscuta in lume", a declarat purtatorul de cuvant al Parlamentului Romaniei, "de asemenea, le suntem recunoscatori membrilor din Senat pentru aceasta initiativa si speram ca programele elaborate de ei, cele pe care le-am aprobat astazi in sedinta de urgenta, sa aiba succes in randul populatiei" a mai relatat purtatorul de cuvant al Parlamentului, doamna Cacareaza Scatofilescu. Ideea pentru acest proiect de lege se pare ca s-a nascut dupa lungi dezbateri pe aceasta tema impreunate cu ingrijorarea parlamentarilor romani pentru adeptii acestui stil de viata.

"Suntem de parere ca legalizand acest lucru, rata de furturi din veceuri va scadea dramatic." a declarat pentru times.ro domnul Urinel Cacatel, membru al Parlamentului Romaniei si adept a acestui stil de viata. "Unul dintre punctele care ar mai trebui mentionate la acest proiect de lege este ca anumiti cetateni isi pot lasa fecalele in grija unor firme specializate. Aceste firme vor avea grija sa le ambaleze si impacheteze in scopul comercialzarii ei pe piata alimentara. De asemenea, aceste produse vor avea inscriptionate pe eticheta componentele alimentare din care au provenit respectivele fecale", a mai declarat domnul Urinel Cacatel.

Niciun comentariu: